Інформативний медичний сервіс Лікарні

Спорт >> 04.08.2018
Інформативний медичний сервіс Лікарні
Незважаючи на те, що сьогоднішній час - це епоха технологій та інтернету, все ж не завжди можна знайти актуальну інформацію про роботу медичних фахівців в тому чи іншому місті. Завдяки інформативному сервісу лікарні, кожен українець зможе знайти для себе актуальні дані: час прийому, список клінік та фахівців.

Загальна інформація про сервіс likarni.com


Likarni.com - медичний сервіс, за допомогою якого житель будь-якого міста України може знайти, де зробити рентген або записатися на прийом до потрібного фахівця. На сайті є вся інформація про клініки в будь-якому місті на території країни, лабораторії куди можна прийти і здати аналізи.

Крім того, завдяки наявності електронного запису, не доведеться стояти в реєстратурі або вислуховувати невдоволення, перебуваючи в загальній черзі. Пацієнт самостійно може вибрати, в який час йому записатися на прийом, попередньо погодивши власні плани.

На сьогоднішній день відгуки інших користувачів грають не меншу роль. Так, наприклад, на сайті можна ознайомитися з думками інших людей про фахівців, яких вони відвідали. Це дозволить заощадити власний час та нерви при вирішенні поставлених завдань, а також оперативно поправити власне здоров'я.

Особливості та можливості онлайн ресурсу likarni.com


Серед основних можливостей сайту ликарни варто відзначити наступні:
  • Записатися на прийом в місті проживання в медичний заклад на прийом до фахівця
  • Записатися на флюрографію, МРТ, гастроскопію та інші процедури, необхідні для постановки правильного діагнозу.
  • Щоб заощадити кошти, в окремому розділі можна ознайомитися з акційними пропозиціями і в яких клініках вони діють.

Сама навігація сайту likarni.com зрозуміла на інтуїтивному рівні, тому труднощів при використанні сервісу не має бути. В першу чергу необхідно на головній сторінці вказати місто проживання і медичний заклад, який бажає відвідати пацієнт. Також можна знайти певного фахівця, скориставшись розширеним пошуком.

Оскільки онлайн ресурс likarni.com відносно новий, то в деяких ситуаціях можуть виникнути питання. В такому випадку можна відправити лист по формі зворотного зв'язку або скористатися функцією замовлення дзвінка. Досить залишити номер контактного телефону та найближчим часом співробітники самостійно зв'яжуться для консультації.